jalma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jalma Aksara Jawa: (ja)ꦭ꧀ (l) (ma)

  1. (Kw) wong, manungsa
Kacocogna karo janma.








Kata kunci/keywords: arti jalma, makna jalma, definisi jalma, tegese jalma, tegesipun jalma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org