janma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

janma Aksara Jawa: (ja)ꦤ꧀ (n) (ma)

  1. (Snk) (Kw) manungsa, wong
Kacocogna karo jalma.








Kata kunci/keywords: arti janma, makna janma, definisi janma, tegese janma, tegesipun janma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.