jambe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jambe Aksara Jawa: ꦗꦩ꧀ꦧꦺ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jambe
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wohe wit pucang sing isih ênom;









Kata kunci/keywords: arti jambe, makna jambe, definisi jambe, tegese jambe, tegesipun jambe Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org