jambon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jambon krama/ngoko

  1. abang ênom;
  2. araning wit;
  3. ks: gêmblakan
Kacocogna karo
  • jambu.








Kata kunci/keywords: arti jambon, makna jambon, definisi jambon, tegese jambon, tegesipun jambon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org