jambon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jambon krama/ngoko

  1. abang ênom;
  2. araning wit;
  3. ks: gêmblakan
Kacocogna karo
  • jambu.







Kata kunci/keywords: arti jambon, makna jambon, definisi jambon, tegese jambon, tegesipun jambon

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.