janganan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

janganan
Lingga: (jangan)

  1. (utawa jêjanganan) sayuran, gêgodhongan sing kêna dipangan;
  2. gudhangan, kuluban;
  3. barang mas-intên sing dijanganake








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=janganan&oldid=49907"