janganan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

janganan
Lingga: (jangan)

  1. (utawa jêjanganan) sayuran, gêgodhongan sing kêna dipangan;
  2. gudhangan, kuluban;
  3. barang mas-intên sing dijanganake








Kata kunci/keywords: arti janganan, makna janganan, definisi janganan, tegese janganan, tegesipun jangananBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org