jani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jani Aksara Jawa: (ja)ꦤꦶ (ni)

krama/ngoko

  1. êngg opah marang dhukun
Kacocogna karo ujani, wêjani.








Kata kunci/keywords: arti jani, makna jani, definisi jani, tegese jani, tegesipun jani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.