jaran

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jaran Aksara Jawa: (ja) (ra)ꦤ꧀ (n)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jaran
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

titihan ki araning kewan raja-kaya kalêbu kewan nusoni atracak wungkul








Kata kunci/keywords: arti jaran, makna jaran, definisi jaran, tegese jaran, tegesipun jaran

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.