jaran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jaran Aksara Jawa: ꦗꦫꦤ꧀

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jaran
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

titihan ki araning kewan raja-kaya kalêbu kewan nusoni atracak wungkul









Kata kunci/keywords: arti jaran, makna jaran, definisi jaran, tegese jaran, tegesipun jaran Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org