jaringan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jaringan
Lingga: (jaring)

  1. araning piranti sing digawe rajut gêdhe dianggo golèk iwak, manuk lsp;
  2. ent jêroan (watak).








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jaringan&oldid=49928"