jaringan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jaringan
Lingga: (jaring)

  1. araning piranti sing digawe rajut gêdhe dianggo golèk iwak, manuk lsp;
  2. ent jêroan (watak).








Kata kunci/keywords: arti jaringan, makna jaringan, definisi jaringan, tegese jaringan, tegesipun jaringanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org