joki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

joki Aksara Jawa: ꦗꦺꦴ (jo)ꦏꦶ (ki)

krama/ngoko

  1. (Wl) tukang nunggang jaran balapan
Kacocogna karo jongki.








Kata kunci/keywords: arti joki, makna joki, definisi joki, tegese joki, tegesipun joki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.