Menyang kontèn

joki

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

joki Aksara Jawa: ꦗꦺꦴ (jo)ꦏꦶ (ki)

krama/ngoko

  1. (Wl) tukang nunggang jaran balapan


Kacocogna karo jongki.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti joki, makna joki, definisi joki, tegese joki, tegesipun joki

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.