Menyang kontèn

jongki

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

jongki Aksara Jawa: ꦗꦺꦴꦁ (jong)ꦏꦶ (ki)

krama/ngoko

  1. (Wl) tukang nunggang jaran balapan


Kacocogna karo joki.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti jongki, makna jongki, definisi jongki, tegese jongki, tegesipun jongki

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.