kê (dulur)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kê (dulur) Aksara Jawa:
Lingga: (dulur)
krama/ngoko

  1. ak kêturutan, kalêksanan
Kacocogna karo dumulur, sadulur.








Kata kunci/keywords: arti kê (dulur), makna kê (dulur), definisi kê (dulur), tegese kê (dulur), tegesipun kê (dulur)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org