sadulur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sadulur

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko sadulur
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. sêsrawungane kaya sacaraning sadulur;
  2. kang tunggal wong tuwa (bapa biyung);
  3. ak ari-ari, kawah lsp;
  4. (utawa saduluran) mitra, kanca;








Kata kunci/keywords: arti sadulur, makna sadulur, definisi sadulur, tegese sadulur, tegesipun sadulur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org