kêdaut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêdaut Aksara Jawa: ꦏꦼ () (da)ꦲꦸ (hu)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. (Kw) kêtarik (kêdudut, kêbêdhol)
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kêdaut, makna kêdaut, definisi kêdaut, tegese kêdaut, tegesipun kêdaut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.