kêlapan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêlapan Aksara Jawa: ꦏꦼ () (la) (pa)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) ngêlih, kêluwèn
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kêlapan, makna kêlapan, definisi kêlapan, tegese kêlapan, tegesipun kêlapan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org