kêmbang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêmbang

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kêmbang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kêmbang warna-warna;
  2. (akêmbang) mêtu kêmbange;
  3. br minangka rêrêngganing ...;
  4. trutul putih ing awak (bakal dadi pathèk lsp);
  5. ent dadi ngalamating ...;








Kata kunci/keywords: arti kêmbang, makna kêmbang, definisi kêmbang, tegese kêmbang, tegesipun kêmbang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.