kembang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

kembang

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kembang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kêmbang warna-warna;
  2. (akêmbang) mêtu kêmbange;
  3. br minangka rêrêngganing ...;
  4. trutul putih ing awak (bakal dadi pathèk lsp);
  5. ent dadi ngalamating ...;







Kata kunci/keywords: arti kembang, makna kembang, definisi kembang, tegese kembang, tegesipun kembang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.