kêna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêna

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kêna
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ditamakake nganti kêna;
  2. kêtaman ing (uga. ent), upama kêna ing tumbak, kêna pajêg:
  3. bisa dipigunakake, upama kêna dipangan;
  4. olèh (ora dilarangi), upama kêna sabên wong kêna mlêbu








Kata kunci/keywords: arti kêna, makna kêna, definisi kêna, tegese kêna, tegesipun kêna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.