kêpokok(-an)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêpokok(-an) Aksara Jawa:

  1. êngg ak kuwajiban, kêblabak
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kêpokok(-an), makna kêpokok(-an), definisi kêpokok(-an), tegese kêpokok(-an), tegesipun kêpokok(-an)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.