kêwahya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêwahya Aksara Jawa: ꦏꦼ () (wa) (h) (ya)
Lingga:

  1. (Kw) kêwêtu, kêlair
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kêwahya, makna kêwahya, definisi kêwahya, tegese kêwahya, tegesipun kêwahya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org