kababan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kababan Aksara Jawa: (ka) (ba) (ba)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. kêna ing abab utawa angin (ing mriyêm lsp)
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti kababan, makna kababan, definisi kababan, tegese kababan, tegesipun kababan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.