kaca

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kaca krama/ngoko

  1. gêdhah;
  2. (kaca pangilon) ak pangilon;
  3. (kaca suryakantha ak) gêdhah bundêr piranti dianggo ndêlêng barang kang lêmbut-lêmbut;
  4. (kaca praksana) ak kèkêr, mikroskup;
  5. (kaca-mata
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kaca
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kaca tingal

krama
Krama kaca
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) pc têsmak;

  1. raèning layang;








Kata kunci/keywords: arti kaca, makna kaca, definisi kaca, tegese kaca, tegesipun kaca
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.