Menyang kontèn

kae

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kaé

ngoko
Krama kae
Ngoko kae
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. panuduh kang adoh saka kang guneman;
  2. pc senadyan, upama
    sugiha kaé ora lumrah wong;
  3. (mau kaé, biyèn kaé) dhèk mau (-biyèn)


Kacocogna karo

  • ika.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kae, makna kae, definisi kae, tegese kae, tegesipun kae

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.