kae

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kae

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kae
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. panuduh kang adoh saka kang gunêman;
  2. pc sênadyan, upama sugiha kae ora lumrah wong;
  3. (mau kae, biyèn kae) dhèk mau (-biyèn)
Kacocogna karo
  • ika.








Kata kunci/keywords: arti kae, makna kae, definisi kae, tegese kae, tegesipun kae Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org