kakang-adhi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kakang-adhi Aksara Jawa: (ka) (ka) (ng) (ha)ꦝꦶ (dhi)
Lingga: (kakang)

  1. sêdulur tumruntun, ent mèh padha.









Kata kunci/keywords: arti kakang-adhi, makna kakang-adhi, definisi kakang-adhi, tegese kakang-adhi, tegesipun kakang-adhi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.