kaku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kaku

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kaku
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ora lêmês, angèl ditêkuk;
  2. ent kau, ora luwês (tmr. pratingkah, ukara lsp);








Kata kunci/keywords: arti kaku, makna kaku, definisi kaku, tegese kaku, tegesipun kaku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org