kaku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kaku

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kaku
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ora lêmês, angèl ditêkuk;
  2. ent kau, ora luwês (tmr. pratingkah, ukara lsp);







Kata kunci/keywords: arti kaku, makna kaku, definisi kaku, tegese kaku, tegesipun kaku

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.