kale

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kale Aksara Jawa: (ka)ꦭꦺ (le)
Lingga:

  1. êngg mangka
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kale, makna kale, definisi kale, tegese kale, tegesipun kale
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.