kale

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kale Aksara Jawa: ꦏꦭꦺ
Lingga:

  1. êngg mangka
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kale, makna kale, definisi kale, tegese kale, tegesipun kaleBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org