Menyang kontèn

kale

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kalé Aksara Jawa: (ka)ꦭꦺ ()
Lingga: (kalé)

  1. êngg mangka


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kale, makna kale, definisi kale, tegese kale, tegesipun kale

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.