kamot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kamot

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kamot
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ak diêmot ing;
  2. dicakup ing, disêbutake ing (layang lsp)
Kacocogna karo
  • mot.







Kata kunci/keywords: arti kamot, makna kamot, definisi kamot, tegese kamot, tegesipun kamot

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.