kapat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kapat

  1. (
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kapat
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kasakawan

krama
Krama kapat
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) ak kang kaping 4;

  1. araning mangsa kang kaping
  2. (18 Sèptèmbêr - 25 Oktobêr);








Kata kunci/keywords: arti kapat, makna kapat, definisi kapat, tegese kapat, tegesipun kapat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.