kapo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kapo Aksara Jawa: (ka)ꦥꦺꦴ (po)
Lingga:

  1. (Kw) ak kabèh, padha
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kapo, makna kapo, definisi kapo, tegese kapo, tegesipun kapo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.