kari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kari

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kari
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ditinggal;
  2. ora mèlu, ditinggal ana ing omah;
  3. ak kalah karo;
  4. turah, isih turah;
  5. isih kurang ..., upama mung kari rong dina;
  6. wasana, kang pungkasan;
  7. mung kudu nindakake sathithik bae, upama ora susah tuku, mung kari mangan bae;
  8. kasèp têkane;








Kata kunci/keywords: arti kari, makna kari, definisi kari, tegese kari, tegesipun kari
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org