kat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kat Aksara Jawa: (ka)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. kat ngêndi êngg saka ngêndi
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kat, makna kat, definisi kat, tegese kat, tegesipun kat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org