kaula

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kaula Aksara Jawa: (ka)ꦲꦸ (hu) (la)
Lingga:

  1. êngg
krama
Krama kaula
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ak aku, -ku

Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kaula, makna kaula, definisi kaula, tegese kaula, tegesipun kaula
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org