kawiswara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kawiswara Aksara Jawa: (ka)ꦮꦶ (wi)ꦱ꧀ (s) (wa) (ra)
Lingga:

  1. (Kw) pujangga pinunjul
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kawiswara, makna kawiswara, definisi kawiswara, tegese kawiswara, tegesipun kawiswara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org