kayu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kayu Aksara Jawa: (ka)ꦪꦸ (yu)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kayu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dêlêging wit-witan;








Kata kunci/keywords: arti kayu, makna kayu, definisi kayu, tegese kayu, tegesipun kayu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.