kêbo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka kebo)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêbo Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦧꦺꦴ (bo)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kêbo
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning kewan raja-kaya









Kata kunci/keywords: arti kêbo, makna kêbo, definisi kêbo, tegese kêbo, tegesipun kêbo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org