kira-kira

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kira-kira
Lingga: (kira)

  1. br rancangan (jangka, mangsud);
  2. mung miturut panduga bae, kurang luwih;








Kata kunci/keywords: arti kira-kira, makna kira-kira, definisi kira-kira, tegese kira-kira, tegesipun kira-kira
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.