kirim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kirim Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki)ꦫꦶ (ri)ꦩ꧀ (m)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kirim
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

mènèhi (sarana dititipake) marang wong kang adoh panggonane









Kata kunci/keywords: arti kirim, makna kirim, definisi kirim, tegese kirim, tegesipun kirim
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org