klèngkèngan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

klèngkèngan krama/ngoko

  1. nywara ngèngkèng (tmr. asu);
  2. ks nêmbang, ura-ura.







Kata kunci/keywords: arti klèngkèngan, makna klèngkèngan, definisi klèngkèngan, tegese klèngkèngan, tegesipun klèngkèngan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.