ko-

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ko-

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ko-
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. êngg kowe;
  2. atêr-atêr madyama purusa, upama ko-gawa.







Kata kunci/keywords: arti ko-, makna ko-, definisi ko-, tegese ko-, tegesipun ko-

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.