kodhok nguntal gajah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kodhok nguntal gajah Aksara Jawa: ꦏꦺꦴꦝꦺꦴꦏ꧀ꦔꦸꦤ꧀ꦠꦭ꧀ꦒꦗꦃ
Lingga: (gajah)

  1. pr prakara sing mokal









Kata kunci/keywords: arti kodhok nguntal gajah, makna kodhok nguntal gajah, definisi kodhok nguntal gajah, tegese kodhok nguntal gajah, tegesipun kodhok nguntal gajah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org