komisaris

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

komisaris Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦩꦶ (mi) (sa)ꦫꦶ (ri)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti komisaris, makna komisaris, definisi komisaris, tegese komisaris, tegesipun komisaris
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org