kono

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kono

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kono
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. panuduh panggonan kang rada adoh prênahe;
  2. (utawa konone) pc kowe;
  3. (utawa konone) pc dhèwèke;








Kata kunci/keywords: arti kono, makna kono, definisi kono, tegese kono, tegesipun kono
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org