krasan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

krasan Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k) (ra) (sa)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko krasan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wis krasa sênêng kaya ana ing omahe dhewe.









Kata kunci/keywords: arti krasan, makna krasan, definisi krasan, tegese krasan, tegesipun krasan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.