ku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ku Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ku
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sêsulih pandarbe utama-purusa.









Kata kunci/keywords: arti ku, makna ku, definisi ku, tegese ku, tegesipun ku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.