ku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ku Aksara Jawa: ꦏꦸ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ku
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sêsulih pandarbe utama-purusa.









Kata kunci/keywords: arti ku, makna ku, definisi ku, tegese ku, tegesipun kuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org