kudu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kudu

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kudu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ak dêrênging ati tansah arêp (nindakake lsp);
  2. (ora kêna ora) mêsthi wajib ditindakake (dilakoni lsp);
  3. mêmpêng bangêt arêp ...
Kacocogna karo kumudu, kudon, parikudu.








Kata kunci/keywords: arti kudu, makna kudu, definisi kudu, tegese kudu, tegesipun kudu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.