Menyang kontèn

kudu

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kudu

ngoko
Krama kudu
Ngoko kudu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ak derenging ati tansah arep (nindakaké lsp);
  2. (ora kena ora) mesthi wajib ditindakaké (dilakoni lsp);
  3. mempeng banget arep ...
    Kacocogna karo kumudu, kudon, parikudu.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kudu, makna kudu, definisi kudu, tegese kudu, tegesipun kudu

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.