kumancing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kumancing Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku) (ma)ꦤ꧀ (n)ꦕꦶ (ci) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak tumutup sarana dikancing
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kumancing, makna kumancing, definisi kumancing, tegese kumancing, tegesipun kumancing
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org