kumilat-kilat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kumilat-kilat Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦩꦶ (mi) (la)ꦠ꧀ (t)ꦏꦶ (ki) (la)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. (Kw) gumêbyar kaya kilat
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kumilat-kilat, makna kumilat-kilat, definisi kumilat-kilat, tegese kumilat-kilat, tegesipun kumilat-kilat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org