kupu tarung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kupu tarung Aksara Jawa: ꦏꦸꦥꦸꦠꦫꦸꦁ
Lingga: (kupu)

  1. lawang kang inêbe loro (tangkêban).









Kata kunci/keywords: arti kupu tarung, makna kupu tarung, definisi kupu tarung, tegese kupu tarung, tegesipun kupu tarungBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org