kurang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kurang

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kurang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ora pati têrang (samar);
  2. pc ora (-pati), upama kurang pantês;
  3. isih durung tumêka ing papan (waktu) kang ditêmtokake, upama kurang
  4. dina, kurang
  5. pal;
  6. (kurang saka) luwih sathithik tinimbang karo;
  7. pc suda;








Kata kunci/keywords: arti kurang, makna kurang, definisi kurang, tegese kurang, tegesipun kurang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.