kuru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kuru Aksara Jawa: ꦏꦸꦫꦸ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kuru
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sathithik daginge, kb lêmu.









Kata kunci/keywords: arti kuru, makna kuru, definisi kuru, tegese kuru, tegesipun kuruBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org