kuru

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kuru Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦫꦸ (ru)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kuru
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sathithik daginge, kb lêmu.








Kata kunci/keywords: arti kuru, makna kuru, definisi kuru, tegese kuru, tegesipun kuru

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.