kurungan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kurungan
Lingga: (kurung)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kurungan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sêngkêran

krama
Krama kurungan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. piranti dianggo ngurung manuk (pitik lsp);
  2. kang dikurung, kb umbaran.








Kata kunci/keywords: arti kurungan, makna kurungan, definisi kurungan, tegese kurungan, tegesipun kurungan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.